Ново начало

Не знам какъв е правилният начин да започнеш публикация в блог, в който не е писано от години (не преувеличавам, хора, много време мина). От една страна, никой вече не те помни, така че какъв е смисълът да се хабиш за някакво интро с обяснения, от друга – тъкмо защото никой не те помни, може би е добре да се представиш наново. Хайде, така ще го направя.

Здравейте, аз съм Рози и обичам да пиша. Обичам и да чета, да пътувам, да уча нови езици, да спортувам, да танцувам, да гледам филми и сериали, само че за нито едно от тези неща не съм имала особено много време през последните две години, защото имам малко дете. Тя е страхотна и ме научи да обичам да правя още цял куп неща – да колекционирам детски книжки с илюстрации, да играя с животни и с коли, да редя пъзели, да пея песнички и да обяснявам на едно малко човече света около него. Ето това, последното, май ми е най-любимо и дори ми е станало нещо като навик, така че, моля, простете ми, ако и на вас ви се обяснявам твърде много.

Почти сме готови да оставим интрото зад нас – още съвсем мъничко търпение имайте, моля ви, докато формулирам и какво ще има за четене в това пространство. Когато си направих този блог преди 5 години, го използвах за какво ли не – да си изливам душата като в (публичен) дневник, да давам съвети на хората как да живеят по-леко и щастливо (май още от тогава ми е навик да се обяснявам, а гледайте как набедих горкото дете, че то ми го е създало…), да споделям рецепти за сладки неща, които сама съм си измислила (това още го правя, така че може и да се появи тук). Сега… не знам за какво ще пиша, честно, още не мога да го профилирам точно. Събрали са се много неща около отглеждането на бебе и малко дете, които бих споделила с всекиго, на когото му се чете, прочела съм разни готини книги, та и за тях сигурно ще спомена нещичко, филми, сериали – също, за пътувания обаче, за съжаление, нямам ни дума, основно до Южния парк са ми били пътешествията напоследък, а за него какво да ви философствам? Ще го измислим в движение. С мен ли сте?

Сега като се замисля, това се получи твърде дълго за въведение, така че ще сложа онова, което първоначално бях тръгнала да ви казвам, в отделен пост. Не се сърдете – пристига веднага, ето линк към най-полезните книги за родители, които съм чела, и какво научих от тях.

До скоро и приятно четене,

Рози

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s